12:40 איך בדיוק עובד הצרכן? תרחיש שירות לקוחות רגיל | |
על הצריכה, אתה יכול גם להצטרף אסטרטגיות שונות. ואכן, כמה בנות מעדיפות כל הערב גם לשבת ליד שולחן עם לקוח, השאר סוף סוף עובד על המספר. האפשרות השנייה היא קלה יותר, כי זמן רב כדי לשמור על התלהבות האורחים עבור עצמו הוא די קשה. בנוסף לצרכנים ארוכים יותר, סוף סוף, יושבים ליד השולחן, יותר משקאות וכל אורח הורה השופט האחרון שוקל אותו לטפל בחובתו, כמו הגברת הנפלאה. זה יהיה רע אם אנחנו לא אומר באיזו שעה אתה יכול לשבת עם גבר ולקבל קוקטייל או בכלל, להכיר 3 אורחים וכל אחד שיש לשתות. כפי שלא היה מוזר, אבל היתרון ברור. כדי לשלוט על הזמן המושקע על האורח הראשון, עליך לפעול על התרחיש המתוכנן מראש ולהישאר שם כראוי. אנו יודעים אילו צעדים פשוט מכילים את התקשורת הרגילה של הצרכנים והלקוח. שלב 1. החלום הופך למציאותלמה גבר מגיע למועדון? לשנות את המצב, להירגע, לשתות ולדון עם יפהפיות. תשוקה מאוד היא רק המניה שלך. בחר עוד, בעוד אנחנו מדברים כל הזמן, מתאים "להקריב" של הקהל לא מהסס לשבת ליד השולחן. https://empress-escort.com/קטגוריה/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%9b%d7%96/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%aa-%d7%99%d7%9d/ כאשר אישה עצמה, סוף סוף מתקרבת לגבר רק כדי להיפגש, בראשו, רק כאן "מוארת" כיתוב אדמדם: "היא רוצה אותי!-. הפנטזיה שלו תמשוך סוף סוף מיטה נלהבת, לשים אותו מעט, מן הקלעים של עצמו, לשים את זה מעט, יהיה השמים השביעי של אושר כי יופי כזה היה תשומת לב מיוחדת במיוחד, אם כי יש כל כך הרבה , כפי שאנו מדברים כל הזמן, מוצלח ומושך בחורים. שלב שני. הערצה ללקוחלפני שואל את המשקה, זה הכרחי, בסופו של דבר, לבשל לקומה זו. כאן אתה צריך לפעול די הרבה את המצב ולצפות, איזה אורח לך נתפס. כמה מאיתנו הם כל הזמן אומרים, כל סוג צריך גישה מיוחדת: כמה בחורים רק הקשיבו וכך לדבר, אחרים צריכים שיחה חיה ושמחה, אחרים לדבר על מחמאות ולעבוד כאשר האישה היא נערץ, הצורך הרביעי לפלרטט, כפי שהיינו מדברים, הערות סקסיות. תארו לעצמכם עובדה אחת, כי באופן כללי, לפעול על המצב. הצרכנים צריכים להיות נהדרים, זה הפך מתמודד עם גברים ולקבוע עם ללכת, אשר לפניהם הבחור ומה האורח גם רוצה עכשיו. הוא חייב לטבול את העובדה כי זה יהיה סוף סוף לבוא עם החוויה. אבל אם אתה לא יודע מה סוף סוף, אז פשוט מעריץ את הלקוח ולעשות מחמאות. יש לומר כי אפילו עם ברוטלים אכזריים ביותר. ואכן, כי אנשים משמשים להביע, חברותי, לשאול שאלה. תן לזה לראות מה מרתק בשבילך. זה בהחלט יהיה אבקה. שלב 3. מַשׁקֶההגיע הזמן להזמין את המשקאות הבסיסיים ביותר. האם זה בהחלט חייב להופיע כאילו האורח הוא "מוכן". לפי נקודה זו, אתה חייב לפחות לשנות 10 חמוד לתקשר. החזק, באופן כללי, כדי לקסם אותו ולהראות את כל הסוג שלו שאתה מוכן לבלות את כל הערב עם עצמו שוב ללכת אליו (למרות שזה לא כל כך). האורח מחויב להיות תחושה, כמו כולם יודעים, העובדה שהוא בהחלט לא ציפה כי היא מצפה להמשך מיוחד, אז זה יהיה הרבה יותר מוכן לבלות "כסף. אם במהלך תהליך השיחה, הלקוח עצמו לא הציע קוקטייל, ואז הוא רוצה. אין צורך לפחד לעשות זאת. אתה בעבודה ולא רק את הדרך שבה רובנו נהגו לומר, מונח. זה המשימה שלי שיש קוקטייל, כמו כולם יודעים, כל אורח ולכן לא מפחד לשאול. מעט מישהו יודע מה הולך ומאבד זמן רב יותר. באופן טבעי, ללא שערורייה, ופשוט חמוד ובנימוס. הצרכן לא יכול להשאיר לעצמו שעון, הוא הפך לשבת עם אורח שלא להזמין לו משהו, אז הוא נשאר בכלל בלי לנצח. שלב 4. סיפור מרגשאתה לא יכול לעזוב כאשר כולנו יודעים, איך הלקוח הורה את המשקה. יש צורך לתת לו "מחווה של lounded" על הביטוי של נדיבות. באופן מסורתי, אורח בשלב זה הוא לפתוח ולהתחיל לשתף בדרך זו או אחרת, כמו אנשים רבים, אישי. הצרכנים על השלב הרגיל הזה: בראש, כמו כולם יודעים, ראש, מקשיבים ולגום. אם נאום האורח, באופן כללי, עיכוב, אתה יכול להתייחס לרוכב, אשר יהיה טוב כמו שזה יהיה ... אם הוא מקבל, זה אפשרי, סוף סוף, לתת לו יותר זמן, אם הוא מסרב, יש צורך ללכת לשלב האחרון. בשלב זה, אתה יכול לקדם את האורחים על איך כולם אומרים, עצה. יש 2 אפשרויות: פרנק לפלרטט, או, כמו רובנו נהגו לדבר, סיפור של קריעה על חיים קשים וחנית, אם לא בריא וניכוי של האוניברסיטה. Script כך לומר צריך לבחור לפי סוג של אדם. שלב 5. ודא באנגליתכאשר אתה מבין כי יותר של האורח לא לירות בכל דבר, זה שווה ללכת אחר "הקרבה". כדי לעשות זאת, פשוט "להיעלם". כולם יודעים מה אתה שואל לרגע בדרך שבה אנו מבטאים, שירותים ואינם חוזרים. אם אתה שומר בחדר, אתה יכול לברוח במהירות, כמו האף כל הזמן אומר אומר שאתה עומד לחזור. אדם חכם, לבסוף, ילך ותישאר בעצב לשבת ליד השולחן, בעוד הצרכן אחר לא מתאים לו, כך שזה יהיה עצוב. זה הרגיל, כמו כולם יודעים, מערכת בשלבים בסוף יעזור לשלוט על זרימת העבודה לא לרדת עם האורחים. | |
|
Всего комментариев: 0 | |